Gratis babypakker 2016

Der findes overraskende mange gode gratis babypakker derude, og hvis du som gravid eller som ny forældre, gerne vil have gratis bleer og forskellige andre gode sager, så er det bare med at tilmelde sig hele listen.

Du kan finde en lang liste over babypakker lige her

Der er ingen tvivl om at det er dyrt at få en baby i 2016. Der er mange ting der skal købes, og derfor kan de gratis babypakker da også komme på et tørt sted. Alle de mange gratis baby startpakker, som du i 2016 kan få, løber da også samlet set op i et kæmpe beløb, hvis du selv skulle købe dem, og for de fleste vil det derfor snildt kunne svare sig at tilmelde sig nyhedsbreve m.v. for at få adgang til de gratis babyting som der er i babypakkerne. I mange af tilfældende består babypakkerne af bleer, en sut, vådservietter, skumklude og et par andre småting. Det er ikke noget du kan få for meget af, så vi vil da anbefale at du skynder dig at tilmelde dig revl og kræt.

Tilmeld dig også i Nestle Club og lignende for at få ting og point. Det kan være fint at få deres gratis smagsprøver, så du kan finde ud af hvad din baby kan lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *