Jeg sover godt om natten :-)

Jeg har været ude for noget, som har undret mig en hel del. For ikke så længe siden, så havde jeg en periode hvor jeg havde helt vildt svært ved at falde i søvn. Nogle dage brugte jeg flere timer på at falde i søvn. Det er normalt slet ikke mig, for jeg sover faktisk ganske godt, lige så snart jeg ellers er faldet i søvn, og normalt har jeg også altid hurtigt kunnet falde i søvn. Men nogle uger, for et par uger siden, så havde jeg en periode med utrolig mange dage, hvor jeg bare ikke kunne falde i søvn særlig hurtigt. Det var super frustrerende!

Sleep_TightNu er jeg heldigvis begyndt at falde i søvn mere normalt igen. Men kan alligevel ikke lade være med at spekulere over hvorfor, og må indrømme at jeg ikke har nogen anelse om hvorfor. Det var ikke fordi mit liv var så meget anderledes i den periode end ellers. I hvert fald ikke lige hvad jeg ved af. Altså når man ligger vågen, så kan man selvfølgelig ikke lade være med at ligge og tænke over alt muligt, men det er jo mere fordi man ganske simpelt ligger og er vågen.

Jeg har en god seng. Købte ny seng i foråret, så det er heller ikke fordi jeg ligger dårligt på nogen måde. Jeg gik nogenlunde i seng på samme tid som jeg altid gør, og jeg dyrkede hverken mere eller mindre motion i den periode.

Det bliver nok bare ved med at være et mysterium hvorfor jeg ikke kunne falde i søvn. En ting kan jeg dog sige. Det er rart at jeg er kommet mere over i hverdagen igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *