Lysten til at rejse

Hvem der bare kunne tage næste fly sydpå. Hvem der bare kunne tage næste skib til de varme lande. Jeg kan næsten ikke lade være med at ønske mig væk fra lille kolde og klamme Danmark lige så snart det første kolde og våde vejr starter. Nu er det “endelig” blevet koldt og vådt, og de lover endda at der kommer sne senere i dag. Hvis jeg havde pengene til en rejse, så ville jeg gøre det.

rejse-bog-blond-pige

At side ved vandkanten med en bog. Jeg drømmer mig væk til varmere himmelstrøg, hvor jeg kunne bevæge mig rundt som den blonde pige på billedet. Måske en cykelferie, hvor man kunne læse ombord på et krydstogtskib og opleve forskellige byer i løbet af dagen ville være sagen?

Der er mange ting som jeg drømmer om. Det kunne være den traditionelle chartertur til en sted med en strand og nogle palmer, hvor man bare kunne ligge dagen lang, men drømmer også om vildere ideer som krydstogter, og specielt en ide om et cykelkrydstogt som jeg hørte godt om fra en veninde her den anden dag, har sat sig på hjernen.

Jeg syntes det lyder helt vildt hyggeligt at have sin cykel på et skibe. Sejle til en ny destination, og så cykle lidt rundt og opleve det sted, for derefter at sejle videre senere på dagen. Hvorfor er cykelrejserne ikke mere populære end de er. Hvis folk begynder at høre om dem, så har jeg en ide om at de bliver det. Jeg skal i hvert fald have sparet sammen til sådan en cykelferie på et tidspunkt!

Jeg elsker at cykle, så den er jo næsten for oplagt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *